Alles wat je moet weten over zakelijk leasen met lease.auto

Posted on

Als je overweegt om een auto te leasen voor je bedrijf, dan is dit artikel precies wat je nodig hebt. We gaan alles bespreken wat je moet weten over zakelijk leasen met lease.auto.

Zakelijk leasen wordt steeds populairder in Nederland. Maar wat houdt het precies in? En hoe kan Lease.auto jou hierbij helpen? Dat gaan we allemaal uitleggen.

Wat is zakelijk leasen?

zakelijk leasen is een vorm van financiering waarbij je een auto huurt voor een bepaalde periode tegen een vast maandelijks bedrag. Je betaalt dus niet in één keer een groot bedrag, maar spreidt de kosten over de looptijd van het contract.

De basisprincipes van zakelijk leasen

Het principe van zakelijk leasen is vrij eenvoudig. Je kiest een auto uit, bepaalt de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat je per jaar verwacht te rijden. Op basis hiervan wordt je maandbedrag berekend.

Verschil tussen privé en zakelijk leasen

Het grootste verschil tussen privé en zakelijk leasen zit hem in de BTW. Bij zakelijk leasen kun je de BTW terugvorderen, bij privé leasen niet. Daarnaast zijn er bij zakelijk leasen vaak meer mogelijkheden op het gebied van contractvormen en voorwaarden.

Voordelen van zakelijk leasen met lease.auto

Er zijn veel voordelen verbonden aan het zakelijk leasen van een auto bij Lease.auto. We zullen er een paar voor je op een rijtje zetten.

Financiële voordelen

Een van de grootste voordelen van zakelijk leasen is het financiële aspect. Je hoeft niet in één keer een groot bedrag te betalen, maar spreidt de kosten over de looptijd van het contract. Bovendien zijn de maandelijkse kosten fiscaal aftrekbaar.

Comfort en gemak

Met zakelijk leasen hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting. Dit zit allemaal inbegrepen in je maandbedrag. Bovendien kun je bij Lease.auto rekenen op uitstekende service en ondersteuning.

Hoe werkt het leaseproces bij lease.auto?

Het leaseproces bij Lease.auto is eenvoudig en transparant. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Stappen in het leaseproces

Eerst kies je de auto die je wilt leasen. Vervolgens bepaal je de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat je per jaar verwacht te rijden. Op basis hiervan wordt je maandbedrag berekend. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de auto besteld en op de afgesproken datum geleverd.

Veelgestelde vragen over zakelijk leasen bij lease.auto

In deze sectie beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over zakelijk leasen bij Lease.auto.

Tips voor het kiezen van de juiste leaseauto

Het kiezen van de juiste leaseauto kan best lastig zijn. Daarom geven we je graag wat tips om je te helpen bij je keuze.

Wat te overwegen bij het kiezen van een leaseauto

Bij het kiezen van een leaseauto is het belangrijk om rekening te houden met je behoeften en wensen. Denk aan het aantal kilometers dat je per jaar rijdt, het type auto dat je wilt en de looptijd van het contract. Ook is het goed om na te denken over eventuele extra’s zoals een navigatiesysteem of trekhaak.

Echte ervaringen van lease.auto klanten

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten met Lease.auto? In deze sectie delen we enkele echte ervaringen.