Gepersonaliseerd en leuk

Posted on

Het is tegenwoordig erg lastig om een leuk cadeau te bedenken voor mensen. Ze hebben het of zelf al, het is niet te betalen of je ze hebben zelf al geen idee wat ze moeten vragen. En zo zijn er heel veel verschillende gelegenheden waarbij je een cadeau kan geven. Denk aan een 25 jarig jubileum bedrijf of juist wanneer ze hun 10 jarig bestaan bedrijf vieren. Maar dit kan je ook in een huwelijk denken of juist een verjaardag. Of wanneer iemand slaagt voor een bepaald iets. Wanneer iemand een heel mooi doel heeft behaald. dan is het mooi wanneer je ze iets leuks kan geven.

 

Een cadeau die je naar eigen hand kan zetten. 

Het is altijd leuk als je een cadeau kan geven met een persoonlijk tintje. Dit kan uiteraard een leuk cadeau zijn die iets symboliseert. Zoals bijvoorbeeld je vriendschap, je tijd samen, een moment die je samen hebt beleefd of een inside joke die alleen jij en de persoon die het cadeau ontvangt begrijpt. Dat is altijd leuk. Maar je kan ook een leuk bedrukte fles geven. denk bijvoorbeeld aan bier met eigen etiket. Een etiket die je geheel zelf kan vormgeven, eigen foto er op kan zetten en eigen tekst. Dan is het ook altijd nog leuk voor de persoon om de fles te bewaren ook nadat de fles al leeg is. 

Voor de bier liefhebbers is het altijd leuk om gepersonaliseerd bier te ontvangen. Je hebt er iets van jezelf in gestopt. En vooral ook de moeite, en dat is wat een cadeau ook leuk maakt. En zijn het geen bier drinkers? Gepersonaliseerde wijnfles is natuurlijk ook mogelijk. Of een Gin fles. 

Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het wel laten maken. Hieronder vind je nog een lijstje met ideetjes die je kan gebruiken wanneer je geen drank wilt geven, maar wel een ander leuk gepersonaliseerd cadeau. Want dat is natuurlijk altijd leuk en vooral ook uniek. 

#1 Doppers met eigen naam.

#2 Persoonlijk lederen koksschort.

#3 Persoonlijk huisnummer bordje.

#4 Een voetbal met eigen naam.

#5 Waxinelichthouder met leuke tekst.

#6 Mega knuffel beer. 

#7 Persoonlijke pindakaas pot.

#8 Liefdesboekje.

#9 Verrassingsmok

#10 fotoboek 

Gepersonaliseerde cadeaus worden altijd goed ontvangen. Want het is natuurlijk ook heerlijk om iets te krijgen dat speciaal voor jouw gemaakt is. Een glas met naam, een mooi bierpakket gegraveerd met een mooie foto of een wijnkaraf met een persoonlijke tekst het kan bij ons allemaal. Dus geef elk cadeau een persoonlijke twist. Het hoeft namelijk niet moeilijk te zijn.